Ontdek de ontwikkelcode voor jouw team

Behaal meer resultaat, plezier en energie met jouw team!

Begrip voor elkaar

Krijg inzicht in elkaars gedragsstijlen en drijfveren

Effectief samenwerken

Vertrouwen is de basis voor een prettige samenwerking

Écht resultaat

Doorbreek ineffectieve gedragspatronen

Behaal je niet de gewenste resultaten met je team?

Uit ervaring blijkt dat slechts 20% van alle teamissues op de juiste wijze wordt aangepakt en resulteert in duurzame gedragsverandering. Dat betekent dus dat 80% geen gewenst resultaat behaald. Heb je al meerdere dingen uitgeprobeerd, maar zonder resultaat? Dan behoor je tot deze 80% en zal je een andere aanpak moeten kiezen…

Al jaren help ik organisaties met het ontwikkelen van teams en individuen. Ik merk dat veel managers zich vooral richten op het trainen van vaardigheden. Als de teamleden een e-learning of training hebben gevolgd, dan kunnen ze het ook in de praktijk… toch?

Dat is echter niet altijd de meest logische aanpak. Teamontwikkeling is daarin echt een vak apart, een specialisme ten opzichte van het trainen van vaardigheden. Er zijn namelijk meerdere factoren die bepalend zijn voor écht resultaat. 

Naast de mindset, motivatie en vaardigheden is het ook belangrijk om te kijken naar de dynamiek. Het team reageert namelijk zowel op hun omgeving, de organisatie, de andere teamleden als de aansturing door de manager. Al deze factoren zijn bepalend voor het realiseren van de gewenste resultaten. 

Het is belangrijk om eerst te achterhalen wat er aan de hand is, voordat je het team gaat trainen in vaardigheden. Vanuit mijn ervaring kan ik effectief achterhalen waar het op vastloopt, wat het team nodig hebt en hoe het team dit zelf kan borgen met elkaar. Wil je meer resultaat, plezier en energie met jouw team behalen?

 

Ontdek de meest effectieve interventies voor teamontwikkeling

 
 

Krijg inzicht in de gedragsstijlen en drijfveren van je team. Wat zijn de kwaliteiten en valkuilen? Waarvan krijgen ze energie en waar lopen ze op leeg?

Krijg inzicht in motivatoren, waarden, opvattingen en overtuigingen en ontdek de invloed hiervan op de onderlinge communicatie en samenwerking.

Een duidelijk gezamenlijke doel geeft richting aan het team. Ontdek hoe je als team commitment krijgt in de besluitvorming voor een  gezamenlijk doel.

Ontdek welke gedragspatronen ineffectief zijn en hoe het team deze kan doorbreken. Ontdek ook welke invloed jij als manager hebt op het team.

Vertrouwen is de basis voor een prettige samenwerking. Verbeter het onderling vertrouwen in het team door goede gesprekken en ervaringsgerichte oefeningen.

Vergroot het commitment van ieder teamlid. Vertaal doelstellingen en teamafspraken naar persoonlijke bijdrage.

Creëer begrip voor de verschillende manieren van communicatie in het team, waardoor de samenwerking effectiever wordt.

Ontdek hoe je als manager effectiever kunt zijn in de aansturing van jouw team.

Ontdek hoe je de gewenste veranderingen blijvend kunt borgen in het team.

Ja, ik wil een gratis teamadvies voor mijn team!

Deskundig Teamadvies

Plan een gesprek in
Tatsiana van Neerbos

 

Dan is Ontwikkelcode er om jou en je team te helpen! 

Tijdens het teamadvies gesprek krijg je zicht op wat er mogelijk aan de hand is in jouw team. Ook ontvang je direct een deskundig advies over wat je team nodig heeft en welke interventies (teamdag, teamsessie, teamtraining etc.) helpen om het gewenste resultaat te behalen.

 

Plan nu direct een adviesgesprek in!