Persoonlijke Coaching

Werk gericht aan jouw ontwikkeling en ervaar meer resultaat, plezier en voldoening!

Bewustwording

Krijg inzicht in jezelf en jouw gedragspatronen

Mindset

Creëer de juiste mindset voor gedragsverandering

Écht resultaat

Doorbreek ineffectieve gedragspatronen met de juiste vaardigheden

Persoonlijke ontwikkeling

Al jaren help ik mensen en teams ontwikkelen bij het behalen van écht resultaat. Ik heb ontdekt dat iedereen zijn eigen unieke ontwikkelcode heeft om te kunnen groeien én dat elke ontwikkelcode te herleiden is naar een diverse groep factoren.

Veel mensen krijgen niet de juiste begeleiding of methodiek aangereikt, waardoor ze geen resultaat behalen. Ze vervallen weer in oud ineffectief gedrag en zijn terug bij af. Zonde van de investering. Voor problemen die zich al langer voordoen zijn trainingen of ‘praat’coachsessies nooit alleen de oplossing.

Naast bewustwording van jouw mindset, overtuigingen, waarden en drijfveren, is er meer werk nodig. Je bent altijd onbewust onderdeel van een systeem: werk, familie, vriendengroep enzovoort. Ieder systeem heeft een eigen dynamiek waarin jij een plek inneemt. Die plek bepaalt mede welk gedrag je laat zien in die omgeving. Al deze factoren zijn bepalend voor het realiseren van persoonlijke groei.

‘Iedereen kan veranderen. Er is slechts één voorwaarde om resultaat te behalen: de wil om zelf te veranderen.’ Vanuit mijn ervaring kan ik effectief achterhalen waar je op vastloopt, wat je nodig hebt en hoe jij zelf blijvend resultaat kunt realiseren. Wil jij meer resultaat, voldoening en plezier in je leven ervaren?

Tatsiana van Neerbos

 

Ik kan je helpen bij:

 
 

 

Werkwijze

 
 
Problemen oplossen in de kern voor écht resultaat

Ik ben een pragmatische trainer-coach, die snel de vinger op de zere plek kan leggen en inzicht geeft in waarom je doet zoals je doet. Je leert praktische handvatten over hoe je anders met je probleem of uitdaging om kunt gaan. Je leert bij mij vooral door zelf te ervaren. Samen ontdekken we waar het in de kern opgelost moet worden en hoe je met nieuwe vaardigheden en gedrag de gewenste resultaten kunt behalen in de praktijk.

Je hebt ook niet leren fietsen door er heel lang naar te kijken...
Verwacht geen praatsessies tijdens de persoonlijke coaching. Ik ben geen therapeut of psycholoog. Problemen worden niet opgelost door er alleen maar over te praten of naar te kijken. Daar is meer voor nodig. Ik leer je hoe je anders kunt denken (mindset) over je probleem en hoe je er anders mee om kunt gaan (vaardigheden). De coachsessies zijn intensief en soms ook confronterend. Door het echte probleem onder ogen te komen, kunnen we werken aan een duurzame oplossing. Ik werk ervaringsgericht en resultaatgericht, zodat je meteen ervaart wat voor jou goed voelt en hoe je de nieuwe vaardigheden kunt toepassen.

 

Ik werk met onderstaande technieken en interventies:

Bekijk hier de video uitleg over mijn aanpak:

“Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen”

Tatsiana van Neerbos

 

 Persoonlijke Coachsessies

 

Persoonlijke coaching

word de betere versie van jezelf!

Individuele coaching Tatsiana van Neerbos

 Benieuwd naar hoe ik je kan helpen?