Over mij

 

Mijn missie: mensen en teams helpen ontwikkelen

bij het realiseren van écht resultaat!

 

Het is mijn passie om mensen te helpen ontwikkelen naar écht resultaat, zowel individueel als in teamverband. Dit doe ik via online en live coaching, training en teamontwikkeling. 

Al vanaf 2010 ben ik geboeid door persoonlijke ontwikkeling en welke methodieken écht resultaat geven. De afgelopen jaren heb ik ontdekt en ervaren dat iedereen zijn eigen ‘ontwikkelcode’ heeft om te kunnen groeien. Daarom gebruik ik combinaties van verschillende methodieken gericht op gedrag, mindset, identiteit en systeempatronen. Door aan de vastgelopen radartjes op deze verschillende niveaus te draaien lukt het mensen en teams om wél het gewenste resultaat te behalen. Vervolgens leer ik ze de juiste vaardigheden, waardoor ze al het geleerde zelf blijvend kunnen toepassen. 

Verwacht geen zweverige sessies, maar wel systemische en doeltreffende oefeningen die resultaat hebben in de praktijk. Ik vind het heel belangrijk dat je inzichten opdoet en dingen leert waar je echt wat aan hebt en waar je zelf wat mee kunt. Ook wanneer het nodig is om aan de vastgelopen radartjes op onbewust en systemisch niveau te draaien (dit is voor velen vaak onbekend en onbekend maakt onbemind), dan vertaal ik het geleerde altijd terug naar wat je ermee kan in de praktijk en welk positief resultaat je daarmee kunt bereiken. Heel praktisch dus. 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de potentie heeft om te kunnen bereiken wat hij of zij wil bereiken. Goede en professionele begeleiding in het vinden van waar jij of je team op vast loopt, helpt om ook een échte oplossing te realiseren. 

 

Mijn stijl

 

Mijn stijl is energiek, no-nonse en positief confronterend. 

Mensen gaan pas iets leren als ze zich prettig voelen en er een gevoel van vertrouwen en deskundigheid is. 

Wanneer spanning overheerst gebruik ik humor om lastige issues bespreekbaar te maken. Leren wordt leuker als er gelachen kan worden. Daarbij verlies ik het gewenste leerdoel niet uit het oog. 

Ik laat je graag ervaren wat écht nodig is om tot het gewenste resultaat te komen en geef veel praktische tools.

 

Ervaring in branches

 

 

teamtraining

Ik werk met mensen en teams in diverse branches zoals:

© 2022 Ontwikkelcode - Powered by Maatos